Eten en drinken
Je leest nu:

Verse en gezonde voeding bestellen

0
Blog

Verse en gezonde voeding bestellen

We kunnen steeds meer boodschappen via het internet doen, en dit doen we dus ook steeds vaker. Een zichtbare trend de laatste paar jaar is dat er steeds meer lokale en ook landelijke diensten te vinden zijn op het net. Zo kun je steeds vaker biologische online supermarkten vinden, er zijn complete webwinkels waarvan hun hele assortiment uit net geoogste producten van lokale boeren en telers bestaat. En zie je de oude ambachten zoals: Kaasboeren, Slagers, veel vaker weer verschijnen met een eigen webwinkel.

Vrij logisch als je nagaat dat iedereen een webwinkel kan beginnen, de voornamelijke reden dat je steeds meer van dit soort bedrijven tegen komt is omdat we steeds meer online gaan kopen en dan met name onze voeding bestellen we meer online. Dit kan natuurlijk via allerlei supermarkten die je online ook tegenkomt en hun complete assortiment in hun webshops aanbieden.

Verse gezonde voeding.

Omdat we werkelijk van alles op het internet kunnen bestellen is het ook ontzettend makkelijk geworden om nog gezonder te gaan eten. Waar we vroeger erg afhankelijk waren van de supermarkt die vol met bewerkte producten ligt. Kunnen we nu eenvoudig verse en gezonde producten online bestellen. Kortom we zijn niet langer meer afhankelijk van de grote ketens op elke hoek van de straat.

Mede omdat we ons beseffen dat al deze producten lang niet zo gezond zijn als dat er gesuggereerd wordt gaan we opzoek naar betere alternatieven, en wat blijkt? Die zijn rijkelijk aanwezig.

Omdat er toch nog altijd veel mensen zijn die niet weten waar ze deze gezonde ingrediënten en soms zelfs complete verse maaltijden of boodschappen pakketten kunnen bestellen gaan we hier op de pagina een paar voorbeelden geven van bedrijven waar je dit soort gezonde verse boodschappen pakketten kun bestellen. Er zijn tenslotte nog veel mensen die het wel willen, maar op de een of andere manier niet los kunnen komen van hun boodschappen doen in de supermarkt.

Waar kun je deze verse boodschappen pakketten bestellen?

Er zijn erg veel bedrijven te vinden op het internet die verse producten bij je thuis bezorgen, daarom gaan we ze niet allemaal voor je neerzetten maar vind je hier een paar van de meest toonaangevende bedrijven die verse maaltijden en boodschappen bij je thuis kunnen bezorgen.

De Krat.

De Krat is een bedrijf in Amsterdam en boodschappen dienst die maaltijdkratten met verse producten en recepten in heel Nederland bezorgd, ze bieden een paar verschillende boodschappen pakketten aan op hun website die je eenvoudig kunt bestellen en betalen, vervolgens worden deze maaltijdkratten samengesteld met uiterst verse producten, die bij producenten uit de buurt en dus uit eigen land vandaan komen, waarnaar deze bij je thuis worden bezorgd. Daar komt bij kijken dat de gerechten die je zelf nog moet maken erg makkelijk te bereiden zijn en een ieder ze in 20 tot 40 minuten op tafel kan serveren.

Streekbox.

Dit is een soort gelijk bedrijf als De Krat, het bedrijf zit in Noord Holland gevestigd en levert maaltijdboxen door heel Nederland. Deze maaltijd pakketten worden gevuld met een aantal producten die direct bij boeren uit de regio vandaan komen en worden in de juiste hoeveelheid voor een aantal gerechten in de box gedaan. Door middel van een duidelijke recepten instructie kan jij dan vervolgens de maaltijden met erg verse en pure producten bereiden.

Beebox.

Beebox zit gevestigd in de provincie Utrecht waar ze met lokale boeren samenwerken om biologische maaltijden bij mensen thuis te bezorgen. Het bedrijf lijkt erg veel op dat van De Krat en Streekbox maar heeft het een grote verschil, waar de andere bovenstaande 2 bezorg bedrijven regelmatig biologische producten gebruiken is Beebox de eerste maaltijdbox bezorger in Nederland die ook echt biologisch gekeurd is met het EKO merk.

Online supermarkten en andere maaltijdpakketten.

Zoals ik al zei zijn er veel meer opties om online je boodschappen te bestellen, je kan natuurlijk ook eenvoudig boodschappen doen bij je favoriete online supermarkt. Zo hebben alle grote markten een online versie. Of je nou graag bij Deen, Albert Heijn of Jumbo je boodschappen doet, dit kan ook online en kun je van precies dezelfde voordelen gebruik maken zoals de aanbiedingen maar ook de spaaracties.

Verder kun je ook nog maaltijdboxen bestellen bij de bekendere bedrijven zoals HelloFresh, die zo,n beetje de grootste maaltijdenbox bezorger in Nederland is, dan heb je nog de Foodboxen van Marley Spoon, Mathijs Maaltijdbox, en heeft zelfs de AH een eigen maaltijdbox. Zoals je ziet zijn er ontzettend veel mogelijkheden om online gezonde onbewerkte voeding te bestellen. Bij de maaltijdbox en maaltijd kratten zoals hier boven genoemd vind je over het algemeen alleen verse ingrediënten die bij duurzame bedrijven vandaan komen, dor voordelen hiervan is dat je zo veel gezonder eet en gebruik kunt maken van verse producten in tegenstelling tot de online supermarkten natuurlijk.

Andere voordelen van deze boodschappenpakketten zijn, dat het elke keer weer een verassing is wat erin zit, dat er complete recepten instructies bij zitten, dat je gevarieerd eet wat erg belangrijk is voor een gezond voedings-patroon, dat je nieuwe ingrediënten en producten leert kennen en hoe je deze moet bereiden en zo kan ik nog veel meer voordelen opnoemen.

Zoekmachine voor maaltijddiensten.

Omdat er zoveel van dit soort bedrijven en diensten zijn en ze lang niet allemaal overal bezorgen is er een speciale website in het leven geroepen waar je eenvoudig alle vormen van maaltijd en boodschappen bezorg diensten kunt zoeken op basis van je regio, adres en op basis van waar naar je zoekt. Zo kun je zoeken op categorieën als Maaltijdboxen, Koelverse maaltijden, maaltijdkratten, groenten kratten, fruitboxen, foodboxen, snackboxen, delicatesse boxen en ga zo maar door. Daarnaast bied deze website de mogelijkheid voor bedrijven om hun diensten en producten aan te melden en zo hun producten nog beter vindbaar te maken voor de consument.

Voor meer informatie kijk je op de website www.maaltijdbox.nu

Lees tip:
(1) Comment

  1. […] jaar wordt verder onderzocht hoe deze maaltijdbox optimaal kan aansluiten bij zwangeren op het gebied van smaak, maaltijdsamenstelling, hoeveelheid […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *