Eten en drinken
Je leest nu:

Thuis uit eten met een ‘Bijna-Kant-En-Klaar-Menu

0
Blog

Thuis uit eten met een ‘Bijna-Kant-En-Klaar-Menu

Het kerstdiner was nog nooit zo ontspannen…

PERSBERICHT – Nu al stress voor het kerstdiner? No need! Online slagerij The Butchery komt met een nieuw concept: thuis uit eten met ‘bijna-klaar-driegangenmenu’s. Een compleet diner met minimale inspanning op tafel. Soep opwarmen, brood afbakken, bijgerechten opwarmen, dessert een beetje leuk opmaken en je bent er al bijna. Het enige échte keukenwerk is zelf je vlees braden. En ook daar word je met een heldere bereidingswijze (én klernthermometer) doorheen geloodst. 

Een bijna-klaar-driegangenmenu: hoe werkt het?

Het idee is dat de meeste (voor)bereiding al is gedaan door de chefs van The Butchery. In bijgerechten gaat immers vaak het meeste werk zitten. Dat werk is dus alvast met liefde voor je gedaan. Je kiest online zelf welke soep je wilt als voorgerecht en doet hetzelfde met brood + kruidenboter, groenten, aardappel gratin, saus bij het hoofdgerecht en tot slot je dessert. Deze (bij)gerechten hoeven thuis (waar nodig) alleen nog maar te worden opgewarmd en natuurlijk een beetje leuk te worden geserveerd. Kan niet misgaan. Het enige échte keukenwerk is vlees klaarmaken, maar daarmee word je bij de hand genomen met een heldere bereidingswijze. Bovendien krijg je bij elk menu een kernthermometer meegeleverd. Meten = weten immers. Zo wordt deze kerst heel ontspannen.

Je kunt kiezen uit 4 menu’s en de prijs is afhankelijk van het vlees dat je kiest.

  1. Familiediner voor 6 personen  
  2. Big Steak Menu voor 4 personen
  3. Classic Diner voor 2 personen
  4. Steak Menu voor 2 personen

De menu’s worden quickfrozen thuisgeleverd en kunnen dus zo de vriezer in. Dag voor je diner laten ontdooien en je bent ready to go.

Over The Butchery

The Butchery is een online scharrelslagerij, ontstaan vanuit stenen winkels: Lantinga Slagerij & Vershuis. Oprichter Bert-Jan Lantinga (37) heeft in het vak al best wat kilometers achter de rug, maar de droom van een slagerij zonder grenzen is er altijd geweest. Zo ontstond ‘t idee van een online scharrelslagerij met een culinair assortiment voor bewuste vleeseters en fijnproevers! Die keuze bleek een schot in de roos, want mensen vinden het heerlijk om zich niet druk te maken om de herkomst van producten, de leefbaarheid van dieren en onnodige kunstmatige toevoegingen in hun eten. En wees eerlijk: dat ís toch ook fijn?

Gifts scoren

Op the Butchery vind je verder een aantal leuke features, waaronder een culinaire giftshop met waanzinnige cadeaus & relatiegeschenken. En om maar in het feestthema te blijven, vind je een prachtig assortiment voor de feestdagen. Van gourmet tot gevulde kalkoen: they have it all… Zéker even kijken dus.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *