Eten en drinken
Je leest nu:

Je keuken een upgrade geven!

0
Blog

Je keuken een upgrade geven!

Is jouw keuken toe aan een mooie make-over? Dan is het leuk om je keukenaccessoires een upgrade te geven! Denk hierbij aan een broodrooster, een blender, mooie mokken, nieuw servies of een gave thermoskan. Door deze items in dezelfde kleur te kopen creëer je een mooi geheel maar je kunt ook juist gaan voor een speels effect en verschillende kleuren aanschaffen. 

Keuken wrappen

Ziet jouw keuken er nou niet zo mooi meer uit? Dan kan je er ook voor kiezen om je keuken te laten wrappen of met plakfolie te beplakken. Kies voor een effen matte folie voor een strak en rustig geheel, ga voor een marmerprint voor een echte luxe look of kies juist een kleurrijke en drukke print om je keuken op te fleuren! Je kunt ervoor kiezen om een bedrijf dit te laten doen maar je kunt ook gemakkelijk zelf je keuken opknappen. Tegenwoordig zijn er online veel voorbeeldvideo’s te vinden waarin wordt uitgelegd hoe dit moet.

Kruiden en planten

Heb je de keuken nu helemaal vernieuwd met een frisse look en nieuwe keukenaccessoires, dan is het gaaf om de keuken af te maken met mooie planten en kruiden in potjes. Je kunt de kruiden in pot die je vaak gebruikt met koken leuk neerzetten bij je kookplaat zodat je er gemakkelijk bij kunt tijdens het koken. Het ziet er dan niet alleen mooi uit maar heeft ook een functie. Denk bijvoorbeeld aan de kruiden: munt, basilicum, bieslook, peterselie en koriander. De planten die erg leuk zijn om bij de keuken in de buurt te zetten, bijvoorbeeld in de vensterbank of op het keukenblad zijn de pannekoekenplant, de cactus of de orchidee! Het is maar net wat mooi bij de rest van jouw keuken en inrichting past. Daarnaast is het ook handig om een kruidenrekje te plaatsen met gedroogde kruiden met de meest gebruikte kruiden zoals zout, peper, paprikapoeder etc. Als laatste deco tip kun je ook nog leuke waxinelichtjeshouders plaatsen of een aantal mooie kaarsen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.