Eten en drinken
Je leest nu:

Je bruiloft vieren in de tuin met catering op maat

0
Blog

Je bruiloft vieren in de tuin met catering op maat

Jullie gaan trouwen! Wie nodigen jullie uit? Wat wordt de locatie van het feest? Welke gerechten serveren jullie aan de gasten? Het is belangrijk dat je iets kiest wat past bij jullie. Willen jullie graag een intiem feest in eigen tuin? Het wordt steeds hipper en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Aankleding van het bruiloftsfeest

Een bruiloftsfeest moet compleet zijn. Willen jullie een bruiloft in de tuin? Dan denk je uiteraard na hoe je deze tuin feestelijk maakt met mooie decoraties. Je wilt een leuke eyecatcher plaatsen voor de gasten, zoals een foodtruck. Maar dat niet alleen! Wat nou als het toch regent? Dan moet je natuurlijk een tent hebben. Het is begrijpelijk dat je niet alles zomaar in huis hebt hiervoor. De Indische Catering helpt je graag met de lekkerste Indische gerechten, maar ook met tenten en zelfs een foodtruck!

De Indische Catering voor uw bruiloft

De catering van De Indische Catering kan op twee manieren. Zo kunnen wij een lopend buffet voor u creëren, maar kunnen wij ook alle gerechten serveren aan tafel. Als je een grote tuin hebt voor het feest, dan is een buffet natuurlijk erg leuk. Het creëert dynamiek tussen de gasten. Welke vorm je ook wilt, bij De Indische Catering maken wij het feest compleet naar wens. Of je nou graag een zes gangen diner wilt of alleen hapjes, wij passen alles aan naar jouw behoeftes. Je hoeft zich nergens zorgen over te maken en alleen maar te genieten van deze feestelijke dag! Wij maken catering op maat voor uw bruiloft mogelijk.

Een ware eyecatcher op uw feest, de cateringsbus van De Indische Catering!

Wil jij jouw gasten verrassen met een ware eyecatcher op je bruiloftsfeest. Onze cateringsbus/foodtruck maakt uw bruiloftsfeest extra speciaal. Deze foodtruck beschikt over alle mogelijkheden en ook vanuit deze foodtruck is mogelijk complete diners te serveren! Van lekkerste Indische gerechten tot aan een espresso, onze cateringsbus verrast uw gasten op elk niveau.

Tover uw tuin om tot de ultieme trouwlocatie

Is de tuin jullie trouwlocatie? Dan kan! Tover de tuin om tot een volwaardige trouwlocatie. Voor eventuele decoratie, servies en meubels kun je altijd bij ons terecht. Buffet of toch serveren? We bespreken graag met jou de mogelijkheden. Zo wordt er een passend plan bedacht.

Lees tip:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *