Eten en drinken
Je leest nu:

Hamsteren?

0
Blog

Hamsteren?


Iedereen lijkt het de laatste tijd te doen; hamsteren. Tijden van nood breken aan en het eerste wat de gemiddelde Nederlander denkt dat hij moet doen, is toiletpapier kopen.

Lege schappen en mensen met volle karren zijn de laatste weken niet meer weg te denken. Sinds het Corona virus daadwerkelijk de kop op stak is het begonnen. 

Zelf doe ik niet mee aan de hamster trend, al ben je soms bijna verplicht om het zelf ook een beetje te doen. Normaal gesproken ga ik één keer in de week voor de grote dingen naar de winkel; dat wil zeggen frisdrank, diepvriesproducten, zoetwaren, toiletpapier en koffie. En bijna dagelijks voor het avondeten, want wij weten nooit wat we willen eten. 
Nu gaat dat bijna niet, omdat er dagen bij zijn dat het hele pasta schap leeg is. Daarbij komt ook dat wij beide werken en dus vaak pas vrij laat naar de winkel kunnen gaan. 

Aangezien wij ook een kind hebben van 1,5 met erg veel honger, ben ik nu dus genoodzaakt om het een en ander in te slaan zodra ik het zie liggen. Wat extra brood, koekjes (theebiscuitjes zijn de favoriet), reserve potjes, pastasaus. Natuurlijk ook niet te veel, want ik wil ook niet voor anderen het vak leegkopen. Zelf probeer ik me aan maximaal twee artikelen van alles te houden. Zo blijft er voor iedereen wat over. Hopelijk denkt de meerderheid ook zo. 

Ik overweeg sterk om online mijn boodschappen te gaan doen, om verzekerd te zijn van producten. Of het ook nodig is? Ik hoop het niet.
Auteur

Ik ben Lysan, 24 jaar oud en mama van Jaxx (1,5). Ik schrijf graag over ons leven als jonge ouders en neem jullie graag mee in ons dagelijks leven. Daarnaast ben ik werkzaam in een winkel en timmer ik ondertussen aan de weg om een eigen zaak op te starten.
Website: Huisje Boompje Beestje Baby
Facebook: Huisje Boompje Beestje Baby
Instagram: @lysnnx @huisjeboompjebeestje.baby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.