Eten en drinken
Je leest nu:

Gusta servies, gewoon mooi

0
Blog

Gusta servies, gewoon mooi

 

Als je op een gegeven moment de keuze gemaakt hebt je huishouden te verrijken met potten, pannen, borden, mokken en schaaltjes, die bij elkaar passen, dan maak je met een Gusta servies een uitstekende keuze.

Identiteit

Je bij elkaar geraapt allegaartje van allerhande keukengerei werkt uitstekend als je student bent, maar er komt een tijdstip dat je je huis een identiteit wilt geven die bij je past. Dat kan als je een nieuwe woning betrekt of gaat trouwen, maar in principe kan het op elk door jou gekozen moment. Dat begint groot met de soort woning en de aankleding daarvan, en loopt door tot de kleinste details. Ergens in het midden van dat proces komt je serviesgoed aan de beurt en dan wil je vaak, dat zoveel mogelijk onderdelen op zijn minst op elkaar afgestemd zijn, zowel qua functionaliteit als design. Dat alles moet dan ook nog een weerspiegeling zijn van je eigen karakter.

Het merk Gusta

Gusta is gespecialiseerd in alles wat met de keuken te maken heeft, en eigenlijk nog veel meer. Het belangrijke van Gusta producten is dat er vastgehouden wordt aan een zekere designvisie en die visie vinden we dan ook letterlijk overal terug. Hierbij zien we vooral de kleuren blauw en wit in de stijlvolle, doch praktische ontwerpen van bekers, borden, mokken en schalen. Dat alles heeft tot gevolg dat er sowieso talloze variaties mogelijk zijn in bijvoorbeeld de aankleding van een dinertafel, maar dat er altijd sprake is van een zekere uniformiteit en passendheid.

Klein beginnen

Als je het budget bezit in één keer je gehele uitzet, inclusief servies, te vervangen, is dat natuurlijk mooi, maar vaak is dat niet mogelijk. Zo kwam ik bij toeval een Gusta pastabord in een winkel tegen en aangezien ik graag een bord spaghetti opschep, heb ik het bord gekocht. Het is een eenvoudig, doeltreffend design en ik ben er erg blij mee, wat mogelijk zal leiden tot de aanschaf van meer Gusta servies.

Een goed servies moet praktisch zijn, eenvoudig van opzet en mooi om naar te kijken en dat is precies wat Gusta servies met zich meebrengt.
(1) Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *