Eten en drinken
Je leest nu:

Goed solide advies over vitaminen en mineralen die iedereen kan gebruiken

0
Blog

Goed solide advies over vitaminen en mineralen die iedereen kan gebruiken

Wat is er nodig om je goed te voelen? Moet je de hele dag op een loopband ploeteren? Of moet je bij elke maaltijd alleen maar groenten eten? Relax, zolang je goed eet en voldoende beweegt komt het wel goed, maar de toevoeging van vitaminen en mineralen kan net het trucje zijn dat je nodig hebt.

Als je het gevoel hebt dat je een opkikker nodig hebt, moet je je vitamine inname verhogen. Vitamine C helpt niet alleen infecties te bestrijden, het geeft je ook extra energie door aan te vullen wat je misschien mist. De voornaamste reden waarom we ons niet zo goed voelen is omdat we een tekort aan vitamines en mineralen hebben.

Als je supplementen zoekt, let er dan op dat je die in hun zuiverste vorm zoekt. Vitamine D3 is bijvoorbeeld de zuiverste vorm van dit supplement en D2 is de synthetische versie. Dit betekent dat de laatste misschien niet zo effectief is en je andere resultaten kan geven dan je gehoopt had.

Als je besluit een multivitamine te nemen, wees er dan zeker van dat je de juiste kiest. Sommige multivitaminen bevatten niet alle vitaminen en mineralen waar een mens echt baat bij heeft. Zorg ervoor dat je een multivitamine zoekt die de vitamines A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D, E en K bevat. Ze moet ook de mineralen zink, selenium, chroom, koper, molybdeen en magnesium bevatten.

We proberen vaak gezond te eten, maar ons budget maakt het vaak moeilijk om dat te doen. Goed eten, met de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen, kan echt een grote invloed hebben op je algehele welzijn.

Slowjuicer

Groenten en fruit leveren een belangrijke bijdrage aan onze dagelijkse behoefte aan noodzakelijke voedingsstoffen en dat voor weinig calorieën. Ze zijn een belangrijke leverancier van voedingsvezels, vitamines (vooral C, foliumzuur en provitamine A carotenoïden) en mineralen, waaronder kalium. Een slow juicer perst met lage snelheid het sap uit de vruchten en groenten met behulp van een draaiende perskegel. Met deze TOP-10 hopen we je te helpen de beste slowjuicer voor jouw behoeften en budget te vinden.

Supplementen voor vitamines en mineralen zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Veel voedingsmiddelen die je in de supermarkt koopt zijn overbewerkt, waardoor ze niet meer de voedingsstoffen bevatten die ze oorspronkelijk wel bevatten. Een hoogwaardig natuurlijk multivitaminesupplement is een prima manier om deze essentiële voedingsstoffen te vervangen.

Het is geen goed idee om zomaar een flesje te kopen van het goedkoopste vitamine/mineralen supplement dat je in de schappen kunt vinden. Veel van deze supplementen zijn gemaakt met chemische vervangers voor de natuurlijke voedingsstoffen die je nodig hebt. Doe je onderzoek voor je je geld in een supplement investeert, zodat je een verstandige beslissing kunt nemen.

Als je probeert je haar of nagels te laten groeien, overweeg dan een biotine supplement toe te voegen. Hoewel het je haar of nagels niet sneller zal doen groeien, maakt het ze wel sterker en beter bestand tegen afbreken. Biotine wordt zelfs vaak aangeraden aan chemotherapie patiënten om ze te helpen het haar dat ze tijdens de behandeling verloren weer te laten groeien.

Is het je ooit opgevallen dat je, ondanks lichaamsbeweging, het innemen van je bodybuilding supplementen en gezond eten, de neiging hebt vaker ziek te worden dan anderen die hun rug niet breken om een gezond lichaam te bevorderen? Probeer meer essentiële vitamines aan je supplementen toe te voegen. Je verbrandt veel meer brandstof dan anderen en hebt dus een groter tekort aan deze vitamines en mineralen, zodat je meer moet innemen dan de gemiddelde mens.

Dus nu je weet hoe je je leven ten goede kunt veranderen, pak je wat vitaminen en mineralen. Telkens als je met je gezondheidsproblemen te maken krijgt, zul je stappen ondernemen om je geweldig te voelen. Naarmate je meer over dit onderwerp leest, zal je deskundigheid toenemen, dus stop niet met dit artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.