Eten en drinken
Je leest nu:

Gezond snacken, bestaat dat?

0
Blog

Gezond snacken, bestaat dat?

Wil je gezonder eten, afvallen of weer fit worden? Dan is het stoppen met snacken misschien het eerste dat je doet. Maar is dat wel nodig? Kun je ook afvallen terwijl je gewoon doorgaat met snacken? Bestaat gezond snacken? In dit artikel geven we je antwoord op deze vragen.

Ontbijt, Gezonde, Voedsel, Dieet, Vruchten, Kom

Gaan afvallen en snacken samen?

Ja en nee. De manier waarop je nu snacks nuttigt is misschien wel heel erg ongezond, en zal je ervan weerhouden om de overtollige kilo’s te verliezen. Pak jij regelmatig een pak koekjes, vind jij het heerlijk om taarten te bakken of kun jij niet zonder een bak chips op de bank? Dan zal het afvallen erg moeilijk worden als je deze dingen blijft eten.

Maar er zijn bepaalde manieren van snacken die wel samengaan met afvallen. In sommige gevallen is het zelfs beter om te snacken, dan om helemaal geen tussendoortjes te eten.

Bestaat gezond snacken?

Je hebt het waarschijnlijk dankzij de vorige paragraaf al geraden: Ja, gezond snacken bestaat. Ben je bang dat we je nu meteen aan de rauwkost zetten? Wees gerust, want er zijn nog veel meer gezonde snacks die ook nog eens erg lekker zijn.

Heb jij er wel eens aan gedacht om wat ongezouten nootjes in huis te halen? Of om een bakje yoghurt (naturel, zonder smaakjes en toevoegingen) met vers fruit als tussendoortje te eten? Dit zijn erg gezonde tussendoortjes die je helpen bij het afvallen. Ze vullen goed, en je krijgt extra eiwit binnen waardoor je bij de volgende grote maaltijd minder honger hebt. Hierdoor wordt het makkelijker om een klein portie te nemen, en zul je dus niet zo makkelijk te veel eten.

Wil je wat meer inspiratie voor gezonde tussendoortjes? Ga dan naar gezondsnacken.nl, een website vol heerlijke recepten en ideetjes.

Zo zie je maar, gezond snacken is makkelijk, lekker, en kan je helpen bij het afvallen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *