Eten en drinken
Je leest nu:

Gezellige high tea bij deze locaties in Rotterdam

0
Blog

Gezellige high tea bij deze locaties in Rotterdam

Een high tea met familie, collega’s of vriendinnen is natuurlijk erg gezellig en maakt een dagje uit helemaal compleet. Geniet samen van een tafel vol met lekkere hapjes en heerlijke thee. Een mooie en gezellige locatie is natuurlijk erg belangrijk voor een geslaagde high tea. Ben jij op zoek naar een high tea locatie in Rotterdam? Wij vertellen in dit artikel wat een high tea is en wat de leukste locaties in Rotterdam zijn. Lees dus snel verder!

High tea, wat is dat?

Een high tea is enorm gezellig, maar wat houdt dit eigenlijk precies in? Een high tea doe je aan het einde van de middag tussen de lunch en het avondeten in. Geniet samen met je gezelschap van een kopje thee en de lekkerste hapjes. Je kan genieten van zowel zoete en hartige hapjes, denk bijvoorbeeld aan een zoetige taart tot hartige sandwiches. Bij veel horeca locaties, zoals restaurants, theeschenkerijen, theehuizen etc, kan je terecht voor een heerlijke high tea. 

Vind de beste high tea’s Rotterdam

Heerlijke thee en lekkere hapjes zijn natuurlijk erg belangrijk bij een high tea, maar ook de locatie is van belang voor een geslaagde middag. In Rotterdam vind je veel locaties waar je kunt genieten van een high tea. Ga voor alle locaties naar HighTeaWereld.nl en kies een leuke locatie uit. High tea’en in een prachtig kasteel, ouderwets theehuis of op een gezellig terras zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Een aantal aanraders voor een high tea in Rotterdam zijn:

  • De Bakkerswinkel (Schiedamse Vest 99a en Oostplein 223a, Rotterdam)
  • Bar Brasserie Engels (Stationsplein 45, Rotterdam)
  • Chocolate Company (Oude Binnenweg 109a, Rotterdam)
  • Baker and Moore (Westblaak 147, Rotterdam)
  • The Tea Lab (Westewagenstraat 80, Rotterdam)
  • Brasserie de Euromast (Parkhaven 20, Rotterdam)
  • Barista Cafe (Stadhuisplein 32, Rotterdam)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *