Eten en drinken
Je leest nu:

Geniet van een unieke BBQ-ervaring aan zee

0
Blog

Geniet van een unieke BBQ-ervaring aan zee

Er is niets zo fijn als een gezellige dag doorbrengen op het strand, en het maakt het nog beter als er ook nog eens lekker gegeten kan worden. Bij diverse strandtenten in Scheveningen kun je terecht voor precies dat: een heerlijke BBQ op het strand van Scheveningen!

De locatie

Met een BBQ Op het strand kun je genieten van een prachtig uitzicht over zee en een heerlijke BBQ. De BBQ-plaatsen bevinden zich op het strand en zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden en te genieten van de zon en het uitzicht. De BBQ-plaatsen zijn geschikt voor groepen van 2 tot en met 50 personen, dus of je nu met je gezin, vrienden of collega’s komt, er is voor iedereen een geschikte plaats.

Wat kun je verwachten?

Op de BBQ-plaatsen zijn er grillen aanwezig die je kunt gebruiken om je eigen maaltijd te bereiden. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten houtskool en briketten om de BBQ mee aan te steken. Ook zijn er heerlijke loungesets aanwezig, zodat je kunt relaxen met een prachtig uitzicht. 

Doordat er zowel vlees als vegetarische alternatieven aangeboden worden is er voor ieder wat wils!

Al helemaal zin in een BBQ op het strand?

Een BBQ op het strand is een unieke ervaring die je eens in je leven moet meemaken. Het uitzicht, de gezelligheid en de heerlijke maaltijden maken het tot een perfecte dag uit. Dus waar wacht je nog op? Geniet van de zon, het uitzicht en de lekkerste strand barbecue!

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *