pepperoni pizza with basil leaves

Geen zin om te koken? Dit zijn de beste oplossingen!

Tijdens deze Coronacrisis kan het natuurlijk voorkomen dat je geen zin hebt om een hele maaltijd te gaan koken, als je eigenlijk wilt gaan dineren. Dit kan komen omdat je er gewoon geen zin in hebt, weinig tijd om te koken of gewoon zin hebt om eten te laten bezorgen. In dit artikel geven wij je de beste oplossing als je geen zin hebt om te koken.

Kant-en-klare maaltijden kopen

Kant-en-klare maaltijden zijn heel erg simpel als je geen zin hebt om een volledige maaltijd zelf te koken. Je gaat naar de supermarkt, koop een kant-en-klare maaltijd (bijvoorbeeld boerenkool stamppot), zet het in de magnetron gedurende het aantal minuten dat er op staat en je maaltijd is klaar. Meestal kosten deze maaltijden ook bijna niks, waardoor het ideaal is voor studenten die weinig te besteden hebben. Je kunt er ook voor kiezen om salades te halen. Dit is nog simpeler dan kant-en-klare maaltijden. Je trekt de deksel van de bak eraf en je kan eten.

Restjes eten

Een goede oplossing is ook het opeten van restjes. Misschien heb je nog wel eten over van de vorige dag. Wat je ook kan doen, is al eten voor de volgende dag maken als je weet dat je weinig tijd hebt om die dag te gaan koken. Dit kan je dan vrij gemakkelijk in de magnetron doen en zo heb je binnen een paar minuten een maaltijd op tafel staan

Eten laten bezorgen

Wanneer je echt niks in huis hebt, en geen zin of tijd hebt om naar de supermarkt te gaan of zelf te koken, kan je altijd eten laten bezorgen. Je kan tegenwoordig van alles laten bezorgen. Van een salade tot een sushibox en van Grieks tot pizza’s. Je kan dit bestellen via de website van het restaurant, of via apps als Thuisbezorgd.nl of Uber Eats. Woon je in of in de buurt van Hoofddorp? Bestel dan nu je verse steenoven pizza bij Woodstone Hoofddorp. Niks is lekkerder dan een verse pizza met een dunne bodem uit een steenoven. Naast klassieke pizza’s als Margherita en Quattro formaggi, kan je ook kiezen voor culinaire pizza’s als Tartufo of een pizza Balinese saté.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *