Eten en drinken
Je leest nu:

Ekoplaza, de biologische supermarkt

0
Blog

Ekoplaza, de biologische supermarkt

VEGHEL – Ekoplaza, de biologische supermarkt, bezorgt de boodschappen nu ook landelijk. Drie jaar geleden werd de eerste online bestelling geplaatst bij Ekoplaza en inmiddels weten zo’n 10.000 bezoekers per dag de website te vinden voor inspiratie en een vers en gevarieerd aanbod aan biologische boodschappen. Met deze landelijke bezorgservice wordt het hele assortiment voor iedereen bereikbaar. 

De landelijke bezorgservice is opgezet in samenwerking met PostNL. Dit heeft als voordeel dat de bestelling in de avond bezorgd zal worden. Op iedere doordeweekse dag worden de boodschappen tussen 18.00u en 21.30u aan de deur bezorgd. Twee uur voor de bezorging wordt een sms naar de klant verstuurd met een aankondiging. PostNL vervoert de bestelling in speciale vershoudboxen, waarin ook de gekoelde boodschappen lange tijd op de juiste temperatuur blijven.

Erik Does, algemeen directeur Ekoplaza: “We zijn erg blij dat we met een betrouwbare onderneming als PostNL de samenwerking zijn aangegaan en op deze manier de gezonde leefstijl voor iedereen in Nederland nog toegankelijker kunnen maken.”

Carlos Mendes Aguiar, commercieel directeur PostNL Pakketten Benelux: “Steeds meer consumenten bestellen online levensmiddelen, van kruidenierswaren tot verse producten. We kijken uit naar de samenwerking met Ekoplaza. Met ons netwerk en onze speciale koelbox kunnen we alle biologische boodschappen bij de klanten van Ekoplaza landelijk thuisbezorgen.”

Biologisch Thuisbezorgd-01

VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS
Voor de landelijke bezorging geldt net als voor de huidige online bestellingen; voor 13.00u besteld, dan zijn de boodschappen de volgende dag in huis. Minimale bestelkosten voor het landelijk thuisbezorgen zijn €60,- en er wordt slechts €4,50 aan bezorgkosten gerekend als de bestelling via PostNL gaat. De bezorgservice is op alle doordeweekse dagen beschikbaar.

EXTRA SERVICE
De landelijke bezorgdienst met PostNL is een aanvulling op de huidige bezorging via ‘Ekoplaza Direct’, waarbij de boodschappen door de ondernemers worden thuisbezorgd. Bij Ekoplaza Direct is het ook mogelijk om aan de deur te betalen en kunnen statiegeldartikelen retour worden genomen. Tijdens het bestellen op de website kan de klant een keuze maken tussen afhalen in een van de ruim 95 afhaalpunten, bezorging via PostNL of Ekoplaza Direct.

EKOPLAZA
Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen van Nederland en streeft ernaar biologische voeding voor iedereen bereikbaar te maken. Er zijn momenteel 74 Ekoplaza vestigingen en een gebruiksvriendelijke webshop met een assortiment van ruim 7000 biologische producten. Binnenkort wordt het plaatsen van een bestelling nóg makkelijker met de Ekoplaza-app. Op de website of via de email nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Lees tip:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *