Eten en drinken
Je leest nu:

Een koffiemok als reclamemiddel?!

0
Blog, Koffie

Een koffiemok als reclamemiddel?!

Anno 2022 zijn er veel verschillende mogelijkheden om te adverteren. Dit zorgt ervoor dat de gemiddelde consument niet echt meer opkijkt van originele manieren. Maar wat als we jou vertellen dat er tegenwoordig wel degelijk een manier van adverteren is die écht effect heeft? Door een mok te laten bedrukken met jouw logo, slogan of ander element van jouw onderneming, verzeker je jezelf hoe dan ook van een geslaagde reclame. Lees hier precies hoe een koffiemok voor jou kan fungeren als reclamemiddel!

Adverteren in 2022

Zoals je in de inleiding kon lezen, is het adverteren in 2022 niet altijd even makkelijk. Doordat op het internet werkelijk iedere manier gebruikt wordt om de aandacht van de consument te kunnen trekken, wordt het voor jou als adverteerder alleen maar lastiger.

Veel aanbieders van goederen en diensten maken de fout door te denken dat het internet in 2022 nog maar de enige plek is om überhaupt de aandacht van de consument te kunnen trekken. Maar met oude marketingstrategieën en reclame-ideeën kom je in deze tijd misschien wel net zo ver…

Even weg van het internet

Tegenwoordig is het bijna geen vraag meer of je moet adverteren via internet of in het echt: het internet zou in theorie namelijk veel meer mogelijkheden en een groter bereik moeten bieden. Echter is dit op het moment van spreken misschien niet helemaal waar. We zien namelijk dat er steeds meer mensen zijn die zo langzamerhand wel even klaar zijn met het internet en dus gevoeliger zijn voor marketingstrategieën buiten deze online omgeving.

Doordat mensen tegenwoordig bijna de hele tijd met hun telefoon bezig zijn en ook tijdens hun werk bijna niets anders doen dan op een beeldscherm kijken, is het ineens handiger dan ooit om op de ‘ouderwetse manier’ te adverteren. Wat bedoelen we daar dan precies mee?

Mokken bedrukken

Als je er bijvoorbeeld voor kiest om mokken te bedrukken bij Promofit met jouw logo, slogan of andere eigenschap van je onderneming, richt je je campagne tegenwoordig op een grotere groep dan je op voorhand zou denken. Zoals je net kon lezen, biedt het internet op het gebied van adverteren steeds minder mogelijkheden en daarom zijn ouderwetse methoden als het bedrukken van mokken, het uitdelen van flyers en aangaan van gesprekken effectiever dan ooit.

Als jij mokken wilt laten bedrukken met eigenschappen van jouw onderneming is Promofit een goede partner. We raden je aan om meerdere mokken tegelijk aan te schaffen. Zo heb je genoeg producten voor je hele campagne en betaal je over het algemeen een lagere stuksprijs dan wanneer je een klein aantal mokken koopt. We wensen je in ieder geval veel succes met je campagne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *