De groothandel in food voor de meest verse producten

Een groothandel biedt veel voordelen voor het MKB, wederverkopers en organisaties en instellingen. Producten kunnen op goedkope wijze worden ingekocht door deze bedrijven en instellingen, zonder dat ze daarbij direct veel in bulk moeten aanschaffen. Daarnaast besteedt een groothandel food uitvoerige aandacht aan kwaliteit, voorraad en service. De producten die je koopt bij de groothandel zijn vers en scherp geprijsd. Allemaal voordelen voor jou als klant dus.

Uitgebreid assortiment

De groothandel heeft vaak een uitgebreid assortiment. Alles wat je normaal gesproken in een supermarkt kunt vinden, wordt ook door de groothandel geleverd. Echter, bij de groothandel hoef je niet zelf je producten uit de schappen te halen en in de rij bij de kassa te gaan staan. Je bestelt jouw producten gewoon online of telefonisch en ze worden voor je ingepakt en naar je toe vervoerd. Alleen bedrijven of organisaties, die ingeschreven staan bij de KvK, kunnen terecht bij de groothandel en profiteren van de voordelen. De producten die je hier koopt kunnen gebruikt worden in het bedrijf, maar ook voor de wederverkoop. Busmaatschappijen bijvoorbeeld die ook tijdens de rit wat drinken verkopen aan hun reizigers. Maar ook benzinepompen, die hun klanten nog een rolletje snoep te koop aanbieden bij de kassa. En wat te denken van de recreatieparken die hun bezoekers voorzien van een ijsje of broodje kroket? Voor al deze ondernemers staat de groothandel klaar.

Scherpe prijzen

Doordat de groothandel zijn producten veelal inkoopt bij de bron en hierbij veel in één keer afneemt, liggen de prijzen een stuk lager. Het voordeel voor jou als bedrijf, onderneming of instelling, is dat jij het vervolgens per stuk af kunt nemen en niet perse een grote hoeveelheid in één keer hoeft af te nemen. Daarnaast heeft een groothandel vaak naast de bekende A-merken, ook B-, C- en huismerken te koop. Zo kun je zelf kiezen hoeveel jij wilt uitgeven aan jouw producten.

Hoge kwaliteit, heerlijk vers

Doordat je bij een groothandel niet veel producten in één keer hoeft te kopen, kun je ook verse producten in minder grote aantallen afnemen. Je koopt dus telkens verse producten, zonder dat je daarvoor teveel betaalt. De groothandel kiest kwaliteit. Dat betekent dat ook jij hiervan profiteert en dus enkel verse producten geleverd krijgt. Geef je bestelling bijvoorbeeld online door of neem telefonisch contact op met de groothandel om jouw producten te bestellen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *