Eten en drinken
Je leest nu:

Catering op jouw evenement

0
Blog

Catering op jouw evenement

Ga je binnenkort een evenement organiseren, zoals een bedrijfsfeest? Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken. Denk eens aan lekker hapjes of complete diners, hiervoor zet je uiteraard de lekkerste catering in. Een culinaire invulling is nooit verkeerd!

Voor wie organiseer je een evenement?

De doelstelling van elk evenement is belangrijk om te onthouden. Voor wie organiseer jij dit evenement? Denk na over de doelgroep en wat zij graag zouden willen ervaren en zien op het evenement. Werk dit tot de puntjes uit, zo weet je precies welke catering past bij jouw evenement.

Hapjes of een compleet diner?

Of het nou een bruiloft is of een festival, een maaltijd of versnapering mag niet ontbreken. Op het gebied van catering zijn er een aantal keuzes. Welke cateraar huur ik in en welke invulling wil ik hieraan geven? De exacte invulling bespreek je uiteraard met de cateraar. Denk eens aan De Indische Catering. Deze cateraar is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé Groningen. Met jarenlange ervaring uit het restaurant, serveren zij nu ook de lekkerste Indische gerechten op locatie! Bovendien is alles mogelijk! Van complete zes gangen diners tot aan hapjes!

Waar moet ik aan denken bij de keuze voor catering?

De keuze voor catering hangt samen met allerlei factoren. Denk eens aan de doelgroep. Zouden zij een Indische gerecht waarderen? Een sensationele smaakbeleving levert het Javaans Eetcafé op locatie. Jouw gasten worden dus sowieso verrast door de lekkerste gerechten.  

Uiteraard denk je na over de hoeveelheid gasten die komen, maar denk ook na over de onvoorziene problemen zoals regen. Organiseer je het evenement buiten? Dan kan het gebeuren dat het gaat regenen. Met een complete catering, zoals van het Javaans Eetcafé, weet je zeker dat je goed zit. Ze passen niet alleen de catering aan op maat, maar kunnen ook tenten leveren.

Een foodtruck op jouw evenement

Foodtrucks zie je tegenwoordig overal. De populariteit van deze trucks is je vast niet ontgaan. Wil je graag jouw evenement extra speciaal maken met een foodtruck? Ook dat is mogelijk het Javaans Eetcafé. Met de cateringsbus, waaruit complete diners komen, heb je een extra verrassing voor jouw gasten.

Kortom, De Indische Catering van het Javaans Eetcafé is de complete cateraar voor elk evenement.

Lees tip:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *