Vanillestokjes uit de Comoren

De Comoren, officieel de Unie der Comoren en bijgenaamd de ‘Parfum Eilanden’, vormen een staat bestaande uit de drie eilanden: Grande Comore, Mohéli en Anjouan plus enkele andere zeer kleine eilanden. De Comoren zijn van vulkanische oorsprong en bevinden zich in de Indische Oceaan, ten noordwesten van Madagaskar.Bourbon vanillestokjes zijn door hun superieure smaak- en aromatische eigenschappen de populairste en meest gewilde vanillevariëteit. Groeiend op vruchtbare vulkanische grond wordt de vanille uit de Comoren wel eens de beste Bourbon vanille genoemd. Bijgenaamd ‘het zwarte goud’ zorgt de combinatie van een perfect klimaat en unieke eigenschappen van de bodem voor een product van buitengewone kwaliteit.
Bourbon vanillestokjes uit de Comoren zijn zwart, lang en slank, iets rijper dan Bourbon vanille uit Madagaskar, hebben een dikke, vette huid en bevatten een overvloed aan zaden. Vochtige, vettige, handgeselecteerde vanillestokjes met een overweldigend zoet en fruitig aroma en een vochtgehalte van ongeveer 28%.
TOEPASSING
Uitermate geschikt voor vrijwel elk bakrecept, drankjes en desserts. Tevens geweldig voor gebruik in huisgemaakt vanille-extract. U zult het met ons eens zijn dat onze Bourbon vanillestokjes de beste ter wereld zijn!
BIJZONDERHEDEN
Let op! Bij de aankoop van vanillestokjes per gewicht dient u er rekening mee te houden dat u mogelijk niet exact het aantal verwachte stokjes ontvangt. Zoals elk landbouwgewas hebben onze vanillestokjes het potentieel om van gewas tot gewas in lengte en gewicht te variëren. Als u zeker wilt zijn dat u een exacte hoeveelheid vanillestokjes zult ontvangen, raden wij u aan om een vast aantal aan te kopen.
BEWAARBUISJES
Standaard worden alle vanillestokjes verpakt in verzegelde glazen buisjes met natuurkurk, uitgezonderd grote aantallen. Dit is de aanbevolen methode om uw vanille in topconditie thuis te bewaren. Extra bewaarbuisjes zijn handig om diverse redenen. Het is bijvoorbeeld aangeraden de vanille over meerdere buisjes te verdelen zodat u niet telkens alle vanille aan lucht blootstelt wanneer u een vanillestokje nodig heeft. Dit versnelt het uitdrogingsproces. Deze glazen bewaarbuisjes met natuurkurk kunt u hier aankopen.
Vanillestokjes zijn eenvoudig te bewaren en houdbaar tot 2 jaar na aanschafdatum. Lees hier meer informatie over het optimaal bewaren van uw vanillestokjes.
UW GARANTIES
Onze vanillestokjes zijn 100% lokaal gekweekt en met de hand bestuift, geoogst en gehard. Samen met streng geselecteerde leveranciers werken wij zeer nauw samen met lokale boeren en handelaren voor de opbouw van een langdurige arbeidsrelatie, de stimulatie van productintegriteit en prijsstabiliteit.
Onze vanillestokjes zijn vers en worden maandelijks geïmporteerd. Door onze directe contacten kunnen wij heel kort op de bal spelen. Wij doen ook niet aan voorverpakken, dat doet af aan de kwaliteit van onze producten. Wanneer u een bestelling plaatst, dan wordt uw vanille diezelfde dag door ons verpakt. Soms is dit lastig door de grote hoeveelheid aan bestellingen, maar dan werken wij toch gewoon een uurtje langer? Dit geweldige product verdient een koninklijke behandeling.
Vanillestokjes.be is geverifieerd lid bij WebwinkelKeur. WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse en Belgische wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd wordt door WebwinkelKeur. Bij geschillen kan elke klant gratis gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door DigiDispuut.  Lees hier de recente klantbeoordelingen.

€ 5.64

Naar de website

Post Author: