Servetten kleden de tafel sfeervol aan

Om de gezelligheid aan tafel te vergroten kun je eenvoudig de tafel aankleden met leuke tafeldecoratie artikelen. Servetten zijn een goed voorbeeld waarbij functionaliteit en design op een leuke manier hand in hand gaan. Servetten worden gebruikt voor het afvegen van de mond of om op schoot te leggen ter bescherming van de kleding. En daarbij wordt de tafel leuk aangekleed als je naast de borden een mooi design servet neerlegt.

PAW Servetten
De servetten van PAW zijn 3-laags en gemaakt van papier. De meest verkochte maat zijn de lunchservetten van 33 x 33 cm. Deze zijn 16,5 x 16,5 cm gevouwen verpakt in een cellofaan. In één verpakking zitten 20 stuks. Elk seizoen wordt het assortiment geupdate en ook speciaal voor kerst, en pasen zijn er kerstservetten en paasservetten beschikbaar. Daarnaast zijn er vele thema’s, zoals dieren, geboorte, bloemen, mediterraan, eten, fruit, etc. De liefhebber van één-kleur servetten kunnen ook kiezen uit een groot assortiment unicolor servetten.

Voordelen PAW Servetten

  • 3 laags kwaliteit
  • Gemaakt van papier
  • Lage prijs
  • Groot assortiment en veel designs
  • Regelmatig nieuwe voorraad
  • Verpakt per 20 stuks


Servetten kopen online
Je kunt servetten het makkelijkst online kopen. Naast dat online winkels vaak de beste deals hebben is ook het assortiment groot, zodat je enorm veel keuze hebt. De webshop die echt te adviseren is voor het kopen van servetten heet VanKaarstotServet. De servetten zijn van goede kwaliteit en de prijs is laag. Bovendien biedt deze shop een zeer goede persoonlijke service en leveren ze snel. In deze servettenwebshop kunt u ook Amnesty Servetten bestellen. Door de aanschaf van deze servetten ondersteunt u het goede werk van Amnesty International en kunnen zij een positieve rol spelen voor de rechten van de mens.

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *