Madagaskar Bourbon vanille-extract (50ml)

IDEAaL VOOR GEBRUIK IN ALLE DAGELIJKSE KOOK- EN BAKACTIVITEITEN
In tegenstelling tot de meeste vanilleproducten in de supermarkt, die voornamelijk kunstmatig van aard zijn, is NoMU Vanille-extract een authentiek, echt vanille-extract dat koud wordt verwerkt uit pure met de hand geplukte vanillestokjes uit Madagaskar.
Terwijl vanillestokjes de neiging hebben snel uit te drogen, blijft NoMU Vanille-extract vers voor zeer lange tijd.
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
Dit zoete, romige en zachte vanille-extract kunt u in vrijwel elk recept gebruiken, zowel in warme als koude toepassingen, voor de onmiskenbare smaak en aroma van pure Bourbon vanille. 
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO – Allergenen
Gecertificeerd Kosher – Glutenvrij – Halal
Over NoMU
Het merk NoMU werd opgericht door de Zuid-Afrikaanse culinaire bekendheid Tracy Foulkes in december 2000 en sindsdien zijn deze culinaire en lifestyle producten zeer gewild in meer dan 27 landen. De liefde van Tracy voor kruiden & specerijen, haar obsessie voor kwaliteit en de stijlvolle ongecompliceerde manier van koken, waarvan zij houdt, is heel duidelijk aanwezig in het brede gamma van NoMU producten.
NoMU’s eetstijl is voedzaam, gezond en laag in vetgehalte en er worden alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt. De producten bevatten geen MSG’s, conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen. Alle producten worden geproduceerd in een HACCP goedgekeurde omgeving, in overeenstemming met de hoogste internationale hygiëne standaard. NoMU producten zijn Halal en Kosher gecertificeerd.

€ 14.40

Naar de website

Post Author: