Enkele websites die een maaltijdbox vergelijking voor je doen

Een maaltijdbox bestellen in plaats van zelf recepten opzoeken en boodschappen doen, is helemaal van deze tijd. Als je na een drukke werkdag thuis komt, hoef je niet meer naar de supermarkt of te bedenken wat je eens zal gaan koken. Je kunt meteen aan de slag met de ingrediÎnten en recepten die in de maaltijdbox zijn geleverd. Met ÈÈn maaltijdbox kun je zelfs een paar dagen vooruit. Ideaal, toch?

Tegenwoordig zijn er zoveel eetbox-aanbieders op internet te vinden, dat het soms lastig is om de meest geschikte box voor jouw voorkeuren te vinden. Daarom zijn er enkele websites opgericht die de maaltijdboxen met elkaar vergelijken. Zo kun je meteen zien welke het beste bij jou past.

 

Maaltijdbox.org vergelijkt en geeft korting

EÈn van de populairste websites wat betreft het vergelijken van maaltijdboxen, is maaltijdbox.org. Op deze website vind je in een overzichtelijke tabel met in de meest linkse kolom de verschillende aanbieders, te weten Allerhande, HelloFresh, Marley Spoon, Mathijs, Ekomenu, De Krat, Beebox, Kook jij of ik?, Chef Ali en Streekbox. De tweede kolom laat de prijs zien voor een maaltijdbox voor twee personen en drie maaltijden. Vervolgens is er met een rood kruisje of een groen vinkje aangegeven of de maaltijdboxen biologisch of vegetarisch zijn. Daarnaast laat de tabel ook zien of de box eenmalig te bestellen is en of je de recepten zelf kunt kiezen. In de laatste kolom zie je een link naar de website van de maaltijdbox-aanbieder. Verder kun je op de website ook handige reviews lezen en kortingscodes vinden.

Site bezoeken

 

Foodboxwijzer.nl laat je zelf kiezen

Een andere website die foodboxen met elkaar vergelijkt, is foodboxwijzer.nl. Naast een compleet overzicht van alle soorten maaltijdboxen en alle aanbieders, is er een navigatieknop die je naar de pagina stuurt waar je voedingsboxen met elkaar kunt vergelijken. Niet alleen kun je maaltijdboxen met elkaar vergelijken, maar ook delicatessenboxen, snackboxen, fruitboxen, ontbijtboxen, smoothieboxen en kerstboxen.

Wanneer je maaltijdboxen met elkaar wilt vergelijken, klik je op de gewenste aanbieders. Als je op de vergelijk-button hebt geklikt, krijg je een tabel te zien met de kenmerken van de betreffende aanbieders. Ze worden op vrijwel dezelfde punten vergelijken dan de punten op maaltijdbox.org, maar deze website geeft ook het aantal reviews en de reviewscore weer.

Site bezoeken

 

Mooie overzichtelijke site op bestemaaltijdboxen.nl

Een derde site die maaltijdboxen met elkaar vergelijkt, is bestemaaltijdboxen.nl. Waar deze website in verschilt met de bovenstaande websites, is dat de site er erg overzichtelijk en goed verzorg uit ziet. Je kunt gemakkelijk alle boxen vergelijken en mooie verzorgde reviews lezen.

Site bezoeken

 

Foodboxen.nl vergelijkt meest gekozen boxen

Als je de meest gekozen maaltijdboxen met elkaar wilt vergelijken, dan zou je eens een kijkje kunnen nemen op foodboxen.nl. Deze website vergelijkt zeven maaltijdbox-aanbieders en geeft bij iedere verkoper een korte beschrijving in de vorm van steekwoorden. De Krat kenmerkt zich bijvoorbeeld door versheid van producten en veel groenten. Naast een korte beschrijving, heeft iedere maaltijdbox-aanbieder een score gekregen in de vorm van een aantal sterren. In totaal kunnen ze vijf sterren behalen, wat alleen te zien is bij de maaltijdboxen van Marley Spoon. Vervolgens worden er twee prijzen weergeven en beschreven of de maaltijdbox biologische producten bevat.

Site bezoeken

 

Veel andere aanbieders op boxvergelijker.nl

Tot slot laten we boxvergelijker.nl de revue passeren. Wat opvalt aan deze site, is dat deze ook veel boxaanbieders opgenomen heeft die helemaal niet zo bekend zijn. Zo staan onder meer Happy Good Food, Beer in a box, Hopper, Clean Meals en Juiz-S in het lijstje. Aan de linkerkant van de pagina kun je een aantal kenmerken selecteren waarvan je wilt dat de box daaraan voldoet. Vervolgens worden de resultaten weergegeven. Een maaltijdbox vergelijk website is zeker handig om te bekijken.

Site bezoeken

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *