Een gezonde lunch kan heel simpel zijn

Een gezonde lunch kan heel simpel zijn 1

Heb je ’s ochtends problemen met op tijd opstaan? Hierdoor kom je vaak in tijdnood en sla je waarschijnlijk het ontbijt over. Als je toch nog tijd hebt weten te vinden voor je ontbijt dan is de kans gigantisch groot dat je lunch hieronder moet leiden. Veel mensen komen in de ochtend in de problemen met het voorbereiden van de lunch. De kans op het grijpen naar een vette hap neemt daardoor flink toe. Een gezonde lunch kan heel simpel zijn als je het maar wilt!

Wat voor soort lunch is gezond?

Dit is een vraag waar je eigenlijk wel de antwoord op weet, toch?! Een gezonde lunch bestaat veelal uit voedzaam eten. Je kunt hierbij denken aan een goede combinatie tussen vezels, eiwitten en proteïne. Daarnaast is een goede mix tussen fruit en groenten helemaal top!

Een gezonde lunch scoren

Een gezonde lunch is nog vrij lastig om te scoren. De ongezonde snackbars, frietkramen, kapsalon zaken en tankstations met vette hap lijken op elke hoek te staan. Daarnaast heb je, als je trek hebt, sneller zin in een vette hap of iets anders ongezonds. Die keuze begrijpen wij wel want iedereen kiest daar wel eens voor. Ook wij!

Wat nu als wij jou vertellen dat je heel gemakkelijk een gezonde lunch kan scoren? Er is namelijk een nieuw en uniek bedrijf ontstaan dat jouw gezonde lunches bezorgd. Je hoeft hiervoor alleen jouw keuze te maken tussen vega, vegetarisch, kop/vlees/vis of een mix hiervan. Als je een abonnement afsluit krijg je elke week weer jouw verse en biologische lunch binnen. De kosten vallen reuze mee helemaal als je je bedenkt dat je zelf geen moeite meer hoeft te doen en het ook nog eens wordt afgeleverd.

Thuis of op werk bezorgd

Jij kan er dus voor kiezen om heel eenvoudig en snel jouw gezonde, biologische en verse salade lunch af te laten leveren op je werk of thuis. Probeer dus snel bij Het Lunchmoment jouw Salad Jar en laat je verrassen!

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *