Dingen die niet mogen ontbreken bij een BBQ

Het barbecue seizoen staat weer voor de deur! Tijd om de barbecue uit de schuur te halen. Een keer goed poetsen en hij kan weer een hele zomer mee. De buitenkoks hebben de eerste barbecue al op de planning staan. Gezellig met familie en vrienden in de tuin tijdens de zwoele zomeravonden. Een goede barbecue vraagt om een aantal handige attributen. Welke dit zijn hebben we voor je op een rijtje gezet.

 

  1. Kookgerei

Zonder goed kookgerei ben je geen echte buitenchef. Wat je allemaal nodig hebt? In ieder geval een vleesvork, tang en spatel. Hiermee kun je al het vlees handig bereiden. De vleesthermometer is ook onmisbaar voor een goed stukje vlees. Door het vlees op de juiste temperatuur te bereiden en van het vuur te halen is het super mals! Laat je vrienden zien dat jij precies weet wat je aan het doen bent.

 

  1. Leren schort

Waar kun je al de attributen en hulpmiddelen kwijt tijdens het kokkerellen? Je kunt niet de hele tijd heen en weer lopen om van kookgerei te wisselen. De oplossing is dichterbij dan je denkt. Een lederen schort van Etapron heeft handige zakken waar je de spullen in kwijt kunt. De schorten zijn van leer, hierdoor gaan ze jaren mee en worden ze mooier met de tijd. Ze vormen zich compleet naar je lichaam, hierdoor past het schort je als gegoten. Kies je eigen kleur, stijl en model. Je hebt ook de mogelijkheid om een eigen schort te ontwerpen. Je kunt er een naam op laten zetten, of zelfs een bedrijfslogo.

 

  1. Schalen en bakjes

Zorg dat je alles netjes klaar hebt staan en dat je overal makkelijk bij kunt. Handige aluminium schalen en bakjes zijn goedkoop en je kunt ze na gebruik meteen weggooien. Hygiënisch en handig!

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *