Airfryer kopen? Eerst vergelijken

Airfryer kopen? Eerst vergelijken 1

Innovaties hebben niet bepaald stil gestaan op gebied van airfryers, verreweg de meeste airfryers van dit moment zijn bedienbaar middels een controlepaneel waarop je diverse mogelijkheden op elkaar kunt afstemmen om tot een optimaal resultaat te komen.

Inventum, eenvoudig handig

Sommige merken gaan net even een stapje verder in technologie en mogelijkheden dan andere. Inventum biedt de gebruiker een no-nonsens airfryer, in verschillende formaten verkrijgbaar: van 2,5 ltr inhoud tot 5,5 ltr inhoud. Hiermee kun je datgene afbakken wat ook in een heteluchtoven te bereiden is. Denk aan oven-frituur snacks en friet, maar ook het even oppiepen van broodjes en dergelijke. (Meer info, Inventum airfryer vergelijk).

Philips Airfryers vergelijk

Philips daarentegen komt met de wel zeer geavanceerde airfryer, de Philips airfryer hetelucht frituese, Hiermee kun je niet alleen allerhande ovensnacks afbakken, maar ook nog eens in grillen en groentes bereiden. Afhankelijk van de grootte van het apparaat (normaal, XL en XXL) bestaan er verschillende mogelijkheden. Hier kun je Philips airfryers vergelijken.

Formaat

Overweeg goed voor aanschaf voor hoeveel personen je de airfryer zult gebruiken. Wil je de airfryer ook kunnen gebruiken wanneer je bezoek verwacht, koop dan bij voorkeur een groot formaat. De kleinste formaten zijn echt alleen geschikt voor maximaal 3 personen. Hoe voller het bakje (met ovenfriet bijvoorbeeld) des te langer de bereidingstijd vergt. Maar niet alleen dat, ook past in het kleinste formaat ternauwernood een zakje ovenfriet; het mandje zit dan eigenlijk te vol, waardoor opschudden tijdens de bereiding nauwelijks mogelijk is. Koop dus liever een groter formaat airfryer, dan kun je ‘m ook gebruiken als je visite verwacht.

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *