10 vanillestokjes uit Papoea-Nieuw-Guinea – Klasse 2

In Papoea-Nieuw-Guinea, een land in Oceanië, wordt doorheen het jaar vanille gekweekt en geoogst. Deze vanille heeft een traditionele romige smaak, vergelijkbaar met de Bourbon vanille uit Madagaskar.
Klasse 2 vanillestokjes zijn over het algemeen korter (± 15cm), dunner, lichter (± 2,2gr/stuk) en iets minder krachtig van smaak dan de premium vanillestokjes uit Papoea-Nieuw-Guinea. Ze bevatten een lager vanillinegehalte en hebben een vochtgehalte van ongeveer 22%. Deze vanillestokjes zijn voor exact dezelfde toepassingen als de premium vanillestokjes bruikbaar. U kan deze klasse 2 vanillestokjes aan een zeer interessante prijs aankopen.
TOEPASSING
Gebruik deze variëteit voor toepassingen die een klassieke aanhoudende vanillesmaak vereisen.
BIJZONDERHEDEN
Let op! Bij de aankoop van vanillestokjes per gewicht dient u er rekening mee te houden dat u mogelijk niet exact het aantal verwachte stokjes ontvangt. Zoals elk landbouwgewas hebben onze vanillestokjes het potentieel om van gewas tot gewas in lengte en gewicht te variëren. Als u zeker wilt zijn dat u een exacte hoeveelheid vanillestokjes zult ontvangen, raden wij u aan om een vast aantal aan te kopen.
Vanillestokjes zijn eenvoudig te bewaren. Klasse 2 vanillestokjes zijn houdbaar van 6 maanden tot 2 jaar na aanschafdatum (zie etiket). Lees hier meer algemene informatie over het optimaal bewaren van uw vanillestokjes.
UW GARANTIES
Onze vanillestokjes zijn 100% lokaal gekweekt en met de hand bestuift, geoogst en gehard. Samen met streng geselecteerde leveranciers werken wij zeer nauw samen met lokale boeren en handelaren voor de opbouw van een langdurige arbeidsrelatie, de stimulatie van productintegriteit en prijsstabiliteit.
Vanillestokjes.be is geverifieerd lid bij WebwinkelKeur. WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse en Belgische wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd wordt door WebwinkelKeur. Bij geschillen kan elke klant gratis gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door DigiDispuut.  Lees hier de recente klantbeoordelingen.

€ 21.95

Naar de website

Post Author: