10 vanillestokjes uit Madagaskar – Klasse 2

Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar zijn door hun superieure smaak- en aromatische eigenschappen de populairste en meest gewilde vanillevariëteit. Bijgenaamd ‘het zwarte goud’ zorgt de combinatie van een perfect klimaat en unieke eigenschappen van de bodem voor een product van buitengewone kwaliteit. Onze vanille groeit in het noorden van Madagaskar in de SAVA regio (Sambava, Antalaha, Vohemar en Andapa).
Klasse 2 vanillestokjes zijn over het algemeen korter (± 15cm), dunner, lichter (± 2,2gr/stuk) en iets minder krachtig van smaak dan de premium vanillestokjes uit Madagaskar. Ze bevatten een lager vanillinegehalte en hebben een vochtgehalte van ongeveer 25%. Deze vanillestokjes zijn voor exact dezelfde toepassingen als de premium vanillestokjes bruikbaar. U kan deze klasse 2 Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar aan een zeer interessante prijs aankopen.
TOEPASSING
Uitermate geschikt voor vrijwel elk bakrecept, drankjes en desserts. Tevens geweldig voor gebruik in huisgemaakt vanille-extract. U zult het met ons eens zijn dat onze Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar de beste ter wereld zijn!
Vanillestokjes zijn eenvoudig te bewaren. Klasse 2 vanillestokjes zijn houdbaar van 6 maanden tot 2 jaar na aanschafdatum (zie etiket). Lees hier meer algemene informatie over het optimaal bewaren van uw vanillestokjes.
UW GARANTIES
Onze vanillestokjes zijn 100% lokaal gekweekt en met de hand bestuift, geoogst en gehard. Samen met streng geselecteerde leveranciers werken wij zeer nauw samen met lokale boeren en handelaren voor de opbouw van een langdurige arbeidsrelatie, de stimulatie van productintegriteit en prijsstabiliteit.
Vanillestokjes.be is geverifieerd lid bij WebwinkelKeur. WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse en Belgische wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd wordt door WebwinkelKeur. Bij geschillen kan elke klant gratis gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door DigiDispuut.  Lees hier de recente klantbeoordelingen.

€ 19.90

Naar de website

Post Author: